Hozzávalók:
- 80 dkg marha (round) steak szeletelve
- 2 bögre fürtös paradicsom szeletelve
- 2 db zöldpaprika szeletelve
- 1 db közepes nagyságú hagyma szeletelve
- 1/4 - ed bögre szója szósz
- 2 cikk fokhagyma pürésítve
- 1 teáskanál szárított, darált gyömbér
- 2 teáskanál méz
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál bors
Elkészítés:
- A hozzávalókat keverd össze
- A marha szeleteket kend be a masszával, majd a húst rakd egy tasakba.
- Ontsd bele a maradék fűszerkeveréket, zárd le a tasak cipzárját, és jól forgasd meg, hogy a fűszerek a húst mindenhol érjék, és mehet a fagyasztóba.
- Mielőtt főzni szeretnéd, este vedd ki a fagyóból, és egy éjszakán át hagyd kiolvadni.
- Reggel tedd be a Slow Cooker-be, és lassú fokozaton, 6 órán keresztül főzd meg.
- Tálald hajdinával vagy rizzsel.