Hozzávalók:
- 1 kg sertéslapocka vagy -comb felkockázva
- 10 dkg húsos szalonna apróra vágva
- 2 közepes vöröshagyma apróra vágva
- 2 csapott evőkanálnyi pirospaprika
- 1 teáskanálnyi őrölt kömény
- 2-3 gerezd fokhagyma szétnyomva
- 1 nagy tv paprika apróra vágva
- 2 paradicsom felkockázva
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál frissen őrölt bors
Elkészítés:
- Serpenyőben olvaszd ki a szalonnát, majd add hozzá a hagymát
- Miután a hagyma megpirult, add hozzá a többi hozzávalót a bors-só-hús trió kivételével.
- Ezt a zöldséges masszát tedd a SlowCooker edényedbe.
- A húst szórd be borssal,sóval, és egy kis olajon serpenyőben pirítsd meg fehéredésig.
- Öntsd rá az egészet a lassú főzőben lévő zöldségekre.
Főzés idő
6 óra, Fokozat: Slow