Hozzávalók:
- 2 db kicsontozott pulykacomb
- 1 kg burgonya felkockázva vagy karikázva
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 dl olívaolaj.
- 1 kávéskanál bors
- 1 kávéskanál Himalaya só
Elkészítés:
- Az olíva oljat összekeverjük a zúzott fokhagymával, sóval, borssal
- 1 evőkanálnyi olajat kiszedünk a tálkából, és ezen egy serpenyőbe a hús mindkét oldalát amíg egy kis kérge nem lesz, kicsit megpirítjuk
- A felkockázott vagy karikázott burgonyát a SlowCooker főzőedényünk aljába tesszük. Pakolás közben rétegenként a burgonyákat is megkenjük a fűszeres olajjal.
- A krumpli tetejére tesszük a húst, és a maradék fűszeres olajjal leöntjük.
- Tehetünk még a tetejére karikára vágott vöröshagymát, de akár el is maradhat.
Sütési idő :
Low fokozaton 7 óra, vagy Hgh fokozaton 4,5 óra.
Ha lejárt a program, berakhatjuk pár percre grill alá hogy piruljon, de anélkül is nagyon finom.