Hozzávalók:
- 0,5 kg darált hús (legjobb marhából, de mi szeretjük sertéshúsból elkészítve is)
- 1 db közepes nagyságú vöröshagyma egész apróra vágva
- 1 db zellerszár ledarálva)
- 1 db közepes nagyságú sárgarépa lereszelve
- 1 nagyobb gerezd fokhagyma szétnyomva
- 6 db gomba szeletelve
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 1 dl marhahús alaplé
- 1 db babérlevél
- 1 teáskanál bazsalikom
- 1 teáskanál oregano
- pici olíva olaj a hús és hagyma pirításához
Elkészítés:
- Egy serpenyőben kevés olíva olajon pirítsd meg a hagymát amíg barnás színt nem kap
- Tedd hozzá a darált húst, és pár percig (hús fehéredéséig) kavargasd
- Amint ez kész, tedd az egészet az összes többi hozzávalóval a SlowCooker főzőedényedbe
- Állítsd be a fokozatot (Low) és az időt (6-7óra) és indítsd el a programot.
A fokozat High fokozatra állításával a főzési idő is feleződik.