Otthonszervező

Háztartásbeli kihívások

Állítsd össze a reggeli rutinod!

2016. március 22. - cukornita

logo2_kicsi_teglalap.jpgA 15 perces lomtalanítás című rovatban pici, egyszerű, nagyon rövid projektek vannak, melyek közül kedvedre válogathatsz. Időponthoz nincs kötve, bármikor elvégezheted, ha van egy röpke 15 perced.

 



reggeli_rutin.jpgAz e heti kihívás részeként a mai szabad 15 percedben ülj le, fogj egy tollat és egy darab papírt, és gondold át reggeleidet. Mik azok a dolgok, melyeket nap mint el kell végezned reggelente. Jegyezd fel, és állíts fel egy ideális  időrendi sorrendet.Magyarul, állítsd össze a reggeli rutin listádat. A rutin nagyon fontos nem csak itt az 52 hetes otthon rendszerező programban, hanem az élet bármely területén. Leírhatnám most ide a saját rutinomat, de nem teszem, mert ez nekem jól működik, de nem biztos, hogy neked is működne. Ezt mindenkinek saját magának kell elkészíteni, szokásaihoz, életviteléhez igazítva.Csakis a saját magad által előírt rutinfeladatokat fogod elvégezni, más által készített rutin nálad nem fog működni.

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszervezo.blog.hu/api/trackback/id/tr298511798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása