Otthonszervező

Töltött padlizsán (crockpot)

2018. augusztus 08. - cukornita

Hozzávalók: 

  • 2 db padlizsán, hosszában kettévágva
  • 2 evőkanál olvasztott vaj
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál apróra vágott petrezselyemlevél
  • 2 cikkely pürésített fokhagyma

Elkészítés:

  1. A padlizsánok belsejét kanállal szedjük ki egy tálba
  2. A felolvasztott vajat keverjük jól el az olívaolajjal, fokhagymával, petrezselyemmel
  3. Egy kenőecset segítségével a vajas keverékkel kenjük meg a padlizsánokat kívül és belül i.
  4. A maradék keveréket öntsük rá a padlizsánból kikanalazott belső részre, jól keverjük el, majd töltsük vissza a padlizsánokba
  5. Tegyük a padlizsánokat a lassúfőző edényünkbe,HIGH fokozat 3 óra

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszervezo.blog.hu/api/trackback/id/tr9614187753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.