Otthonszervező

SLOW COOKER - Bolognai mártás

Reggel csak beállítjuk a slow cookert és amíg dolgozunk, ellátjuk a háztartást, vagy a családunkkal töltjük az időt, a Slow Cooker elkészíti az ételt.

2016. szeptember 13. - cukornita

bolognai_martas.jpg

Hozzávalók:

  • 0,5 kg darált hús (legjobb marhából, de mi szeretjük sertéshúsból elkészítve is)
  • 1 db közepes nagyságú vöröshagyma egész apróra vágva
  • 1 db zellerszár ledarálva)
  • 1 db közepes nagyságú sárgarépa lereszelve
  • 1 nagyobb gerezd fokhagyma szétnyomva
  • 6 db gomba szeletelve
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 1 dl marhahús alaplé
  • 1 db babérlevél
  • 1 teáskanál bazsalikom
  • 1 teáskanál oregano
  • pici olíva olaj a hús és hagyma pirításához

Elkészítés: 

  1. Egy serpenyőben kevés olíva olajon pirítsd meg a hagymát amíg barnás színt nem kap
  2. Tedd hozzá a darált húst, és pár percig (hús fehéredéséig) kavargasd
  3. Amint ez kész, tedd az egészet az összes többi hozzávalóval a SlowCooker főzőedényedbe
  4. Állítsd be a fokozatot (Low) és az időt (6-7óra) és indítsd el a programot.

A fokozat High fokozatra állításával a főzési idő is feleződik.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonszervezo.blog.hu/api/trackback/id/tr2711701525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.